Piesakies vizītei: + 371 67 201 007 vai elektroniski aaa Seko ARS

Filleru skaistuma injekcijas

Medicīnas centrs ARS paplašina ēstētiskās dermatoloģijas pakalpojumu klāstu, ieviešot skaistuma injekcijas ar filleriem, kas palīdz aizpildīt grumbiņas un atjaunot ādas zudušo apjomu.

Par filleru injekciju iespējām stāsta Medicīnas centra ARS dermatologs Igors Lukjanovs.

Hialuronskābe atjauno un uztur ādas skaistumu

Filleru injekcijas ir viena no pieprasītākajām estētiskās dermatoloģijas procedūrām pasaulē. Filleriem (no angļu valodas fill – pildīt) satur elastīgu hialuronskābi. Hialuronskābe ir dabiska viela, mūsu organisma saistaudu sastāvdaļa, kas veido elastīgu, mitru, mīkstinošu un stabilizējošu vidi, tādu kā želeju. Hialuronskābi dabiski veido mūsu ādas šūnas. Diemžēl dažādu faktoru ietekmē hialuronskābes daudzums izsīkst, samazinot audu dabisko spēju noturēt pietiekamu mitruma līmeni, tāpēc samazinās ādas elasticitāte, biezums, āda atslābst un veidojas grumbas. Lai atjaunotu zudušos vaibstus, veic filleru injekcijas ar elastīgu hialuronskābi.  To injicē lokāli sejas dinamiskajās zonās, lai  lai aizpildītu grumbiņas un novērstu  apjoma samazināšanos. Hialuronskābe efektīvi stimulē kolagēna sintēzi, kā arī uzlabo epidermas un dermas reģenerāciju.

Salīdzinot ar botulīna toksīna inkjekcijām, kas aptur grumbu veidošanos, tā izlīdzinot ādu, ar filleri var aizpildīt grumbu pilnībā, papildinot zaudēto apjomu, izlīdzina ādu un uzlabo tās kvalitāti.

Jaunākās paaudzes filleri

Jaunākās paaudzes filleros izmanto elastīgu hialuronskābes gēlu, kas pielāgojas sejas kustībām. Ar filleru palīdzību iespējams samazināt vai likvidēt visu veidu grumbas, gan tās, kas izveidojušās nesen, gan lielas un dziļas grumbas. Hialuronskābes filleri ļoti labi darbojas lūpu zonā, ar tiem var palielināt lūpu apjomu, veikt lūpu kontūras korekciju utt. Pildviela ļoti labi mitrina ādu, uzlabo tās elastību un kvalitāti.

Efektīvi risinājumi:

  • Teosyal RHA Kiss – lūpu kontūras korekcijai, lūpu apjoma palielināšanai, labi der periorālo grumbiņu aizpildīšanai ap muti, kā arī mutes kaktiņu aizpildīšanai. Atsvaidzina lūpas, piešķir tām dinamisku apjomu un dabisku izskatu.
  • Teosynal RHA 1 – sīko grumbiņu korekcijai sejas, kakla, dekoltē zonā; smalko līniju korekcijai acu zonā ( vārnu kājiņas), periorālās grumbiņas ap lūpām, vertikālās grumbas starp uzacīm.
  • Teosyal RHA 2 /RHA 3  –  vidēja dziļuma grumbu aizpildīšanai, dziļu grumbu aizpildīšana, lūpu aizpildīšanai.

Zināšanai

  • Pirms procedūras uz ādas lokāli tiek uzklāts anestezējošs krēms. Arī preparāti satur anestezējošas vielas, lai samazinātu procedūras jutīgumu.
  • Efekts ir redzams tūdaļ, tā noturība ilgst 9-18 mēneši, atkarībā no ādas stāvokļa, dzīvesveida, pacienta vecuma, veselības stāvokļa un dažādu kaitīgu faktoru iedarbības.
  • Pēc filleru injekcijām pirmās trīs dienas nav ieteicams lietot alkoholu, nav ieteicama arī intensīva fiziskā slodze, 2 nedēļas nav ieteicamas karstuma procedūras – pirtī, saulē utt, intensīva sejas masāža un aparātu procedūras apstrādātajā zonā.

CENRĀDIS

Medicīnas centrs ARS
Skolas iela 5, Rīga
Tālr. + 371 67 201 007