Piesakies vizītei: + 371 67 201 007 vai elektroniski aaa Seko ARS

Iekustini ķermeni un prātu!

“Vingrošana uztur formā ne tikai cilvēka fiziskās, bet arī garīgās spējas, tā uzlabo pašsajūtu, garastāvokli un domāšanas asumu. Tāpēc vingrot būtu ieteicams ikvienam un jebkurā vecumā. Vingrošanai vajadzētu veltīt vismaz trīs stundas nedēļā. Kā kurš sadala slodzi – vai fiziskām aktivitātēm velta pusstundu dienā, vai pa stundai trīs reizes nedēļā, vai pa pusotrai divreiz nedēļā – tas ir katra paša ziņā, bet noteikti nevajadzētu vingrot šīs trīs stundas vienreiz nedēļā,” rekomendē ARS Rehabilitācijas centra fizikālās un rehabilitācijas medicīnas ārste, fizioterapeite Dr. Ingrīda Tambora.

Vingrošanas zālē nodarbības notiek mūzikas pavadījumā, ir patīkama vingrotāju grupa un nodarbību vadītāja, tāpēc pa reizei atskan kāds joks. Tas viss kopā rada pozitīvas emocijas. Turklāt arī izraušanās no ierastās vides – darba, mājām – cilvēku iespaido labvēlīgi.

Tāpēc nepalaid garām iespēju un nāc vingrot!

Veselības vingrošana dāmām kopā  ar Dr. Ingrīdu Tambori notiek:

  • Pirmdienās: 17:00 – 18:00
  • Ceturtdienās: 17:00 – 18:00

KUR?
ARS Rehabilitācijas centrs
Brīvības iela 39, Rīga
Tālrunis: 67 699 369 vai 27 827 224

CENA?
Viena nodarbība 10.00 EUR
Abonements (derīgs 2 mēnešus):
– 10 reizēm – 90.00 EUR
– 5 reizēm – 45.00 EUR

 

Zināšanai!

Atgādinām, lai nodrošinātu pietiekamu attālumu starp katru apmeklētāju – ā/v grupu nodarbībās vietu skaits būs ierobežots (līdz astoņiem vingrot gribētājiem), tāpēc,lūdzu, piesakieties laicīgi.

Ā/v grupu nodarbības notiks “zaļajā režīmā“, tāpēc, ierodoties, jāuzrāda derīgs Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu.