Piesakies vizītei: + 371 67 201 007 vai elektroniski aaa Seko ARS

Medicīnas centrs “ARS” veiks papildu epidemioloģiskos pasākumus

Pašreizējos ārkārtējos apstākļos, kad lielākās valsts medicīnas iestādes ir pārtraukušas plānveida pacientu uzņemšanu, Medicīnas centrs “ARS” ir viena no pēdējām iestādēm, kur steidzamos un neatliekamos izmeklējumus var saņemt tie pacienti, kuru veselība un pat dzīvība ir atkarīga no šo pakalpojumu pieejamības.

Ir vesela grupa pacientu, kuriem, pat neskatoties uz ārkārtējo situāciju valstī, nav pieļaujama ārstēšanas procesa pārtraukšana, bet gan jāsaņem ārstēšana, jāveic diagnostika. Tie ir, piemēram, onkoloģiskie pacienti, pacienti ar slimību paasinājumu, un citi.

Medicīnas centrs “ARS” ļoti nopietni attiecas pret valstī spēkā esošajiem epidemioloģiskajiem nosacījumiem un pastāvīgi veic visas nepieciešamās darbības. Taču, ņemot vērā, ka vīruss “Covid-19” strauji turpina izplatīties, Medicīnas centrs “ARS” nolēmis veikt papildus dezinfekcijas pasākumus no 2. līdz 4. aprīlim centrālajā ēkā Skolas ielā 5.

Jau 6.aprīlī Medicīnas centrs “ARS” būs gatavs atkal uzņemt pacientus, kuriem citviet nav iespējams saņemt steidzamos un neatliekamos pakalpojumus.

ARS Diagnostikas klīnikā, Jāņa Asara ielā 3 šie pasākumi jau veikti un iestāde strādā pēc paredzētā grafika.

ARS zvanu centrs strādā ierastajā laikā no pl. 8:00 līdz 20:00.

Informāciju sagatavoja:

Medicīnas centra ARS
izpilddirektore
Gunta Babauska