Piesakies vizītei: + 371 67 201 007 vai elektroniski aaa Seko ARS

Dr. Marika Kalniņa: Strādājam pasaules līmenī!

Šonedēļ, no 15.-18. septembrim ASV notiek apmācības Amerikas Radioloģijas koledžā (American College of Radiology), kurās Latviju pārstāv mūsu radioloģe Marika Kalniņa.   

Dr. Marika Kalniņa ir ARS Diagnostikas klīnikas radioloģe – diagnoste ar specializāciju kodolmedicīnā un viena no pieredzes bagātākajām PET/CT metodes speciālistēm Latvijā. Viņa šonedēļ papildina zināšanas Amerikas Radioloģijas koledžā, lai kopā ar vadošajiem ASV radiologiem iegūtu PET/CT apmācību sertifikātu. Apmācību laikā katram ārstam ir jāizskata 150 pacientu PET/CT diagnostikas izmeklējumi, un kopā ar vadošajiem koledžas profesoriem veiktu detalizētu izmeklējumu analīzi.

Šīs apmācības praktizējošiem radiologiem un kodolmedicīnas ārstiem sniedz intensīvu un praktisku pieredzi PET/CT izmeklējumu analīzē un lasīšanā. Kursa dalībnieki interpretē vairāk nekā 150 onkoloģisko PET/CT rezultātus un katra interpretācijas sesija noslēdzas ar detalizētu galveno secinājumu pārskatu. Šādas sesijas praktizējošiem speciālistiem palīdz attīstīt augstāku kompetenci un pārliecību PET/CT interpretācijā.

Radioloģe Dr. Marika Kalniņa: “Sapņi piepildās, kad tos pasaka skaļi. Paldies, ARS Diagnostikas klīnikai par atbalstu augsti novērtēto kursu apmeklējumam tik tālu no mājām! Latvijā PET/CT serviss ir visaugstākajā līmenī, vēl dažus uzlabojumus, korekcijas praksei vedu koferī uz Rīgu. Mūsu pacientiem ir pieejamas mūsdienīgākās tehnoloģijas un pasaules līmeņa izglītoti speciālisti ar svarīgākajām zināšanām, kas iegūtas pie nozares top speciālistiem. Tā tik turēt!”