Piesakies vizītei: + 371 67 201 007 vai elektroniski aaa Seko ARS

ARS estētiskā ginekoloģija!

Medicīnas centrs ARS šogad svin savu 30 gadu jubileju un visu šo gadu laikā viena no svarīgākajām prioritātēm ir bijusi sievietes veselība un labsajūta. Arī ARS ginekoloģijas nodaļa šogad atzīmē savu 30. gadskārtu.

Nodaļā strādā Latvijas labākie ginekologi, savas nozares autoritātes un viedokļu līderi, kuri, sekojot pasaules medicīnas jaunākajām tendencēm,  nodrošina  augstvērtīgu diagnostiku un vislabāko ārstēšanu individuāli katrai sievietei.

JAUNUMS! Medicīnas centrs ARS rūpēs par savu pacientu veselību un psiholoģisko labsajūtu ir attīstījis jaunu virzienu – estētisko ginekoloģiju, kas palīdz uzlabot sievietes intīmās zonas veselību un dzīves kvalitāti.

Zināšanai: estētisko ginekoloģiju praktizē Medicīnas centra ARS ginekologi ar lielu pieredzi operatīvajā un estētiskajā ginekoloģijā – Dace Melka un Daiga Baranovska.

Ar Medicīnas centra ARS estētiskās ginekoloģijas jaunumiem iepazīstina ginekoloģe Daiga Baranovska:
“Mūsdienu estētiskā ginekoloģija piedāvā jaunas un iepriekš nebijušas iespējas intīmās dzīves kvalitātes uzlabošanai. Ja sieviete nav apmierināta ar savas intīmās zonas izskatu un/vai sajūtām, nevajag baidīties vaicāt padomu savam ginekologam, vai vēl labāk meklēt speciālistu, kurš jau ir ar pieredzi šajā jomā, un spēs palīdzēt izvēlēties labāko risinājumu. Ginekologs konsultācijā objektīvi izvērtē intīmās zonas anatomisko stāvokli, uzklausa sievietes vēlmes un iesaka individuāli piemērotākos risinājumus. Iespējas vienmēr ir vairākas, bet tikai ārsts kopā ar pacienti var pilnvērtīgi izlemt, kāda varētu būt labākā nepieciešamā procedūra vai arī vairāku procedūru secība, lai iegūtu labāko rezultātu.”

Estētiskā ginekoloģija – problēmas un risinājumi:

Procedūras veic Medicīnas centra ARS ginekologi ar lielu pieredzi operatīvajā ginekoloģijā Dr. Dace MELKA un  Dr. Daiga BARANOVSKA.

Medicīnas centrs ARS
Skolas iela 5, Rīga
Tel. 672 01 007