Piesakies vizītei: + 371 67 201 007 vai elektroniski aaa Seko ARS

Jauna krūšu slimību speciāliste – ķirurgs – mamologs Dr. med., docente Jeļena Maksimenko

Esam priecīgi par mūsu kolektīva paplašināšanos – Medicīnas centrā ARS konsultācijas uzsāk ķirurgs – mamologs Dr.med, docente  Jeļena Maksimenko, kura ir specializējusies krūts labdabīgo un ļaundabīgo slimību diagnostikā un ārstēšanā.

Dr. med., docente Jeļena Maksimenko:

„Krūts vēzis ir biežākais ļaundabīgais audzējs sievietēm Latvijā, tāpēc ir svarīgi veikt profilaktiskas  krūšu pārbaudes, kas ļauj atklāt šo slimību jau agrīnā stadijā un uzsākt atbilstošu ārstēšanu. Regulāras krūšu pārbaudes ir mīlestības žests pret sevi. Ik reizi, kad sieviete pārbauda savas krūtis, viņa demonstrē attieksmi pret sevi, pret savu veselību, ar cieņu izturas pret savu dzīvi, mīl sevi, lai rūpētos par savu nākotni.  Sākot no 40 gadu vecuma ik pēc diviem gadiem jāveic arī krūšu dziedzeru mamogrāfija. Ja ir sūdzības par veidojumu krūtīs vai padusē, izdalījumiem no krūtsgala, krūtsgala ievilkumu,  nekavējoties ir jākonsultējas ar ārstu-mamologu.”

Dr. med., docente Jeļena Maksimenko:

  • Konsultē un ārstē pacientus ar labdabīgām un ļaundabīgām krūts slimībām.
  • Veic skrīninga ultrasonogrāfiju, krūts veidojumu aspirāciju un biopsiju, krūts sastrutojumu (mastītu) drenāžu US kontrolē.
  • Konsultē pacientus ar ginekomastiju.
  • Veic visu veidu labdabīgu un ļaundabīgu krūts veidojumu operācijas, ieskaitot onkoplastiskās un krūts rekonstruktīvās operācijas.

Docente konsultē pacientus latviešu, krievu, angļu un vācu valodā.

Uzzini vairāk >>> 

Medicīnas centrs ARS
Skolas iela 5, Rīga
Tālr. 67 201 007