Piesakies vizītei: + 371 67 201 007 vai elektroniski aaa Seko ARS

Esam novērtēti pasaules līmenī!

Mūsu darba kvalitāte un iespējas ir augstu novērtētas!

Medicīnas centram ARS ir piešķirts Eiropas Kodolmedicīnas asociācijas kvalitātes sertifikāts – PET Ekselences centra sertifikāts. 

Izmeklējumus ar digitālo pozitronu emisijas tomogrāfiju (PET/CT) ARS Diagnostikas klīnika veic gandrīz 5 gadus. Šo gadu laikā ARS Diagnostikas klīnikas speciālistu pieredze un augstie darba standarti ir novērtēti starptautiskā līmenī. 2022. gadā Medicīnas centrs ARS ieguva Starptautiskās nukleārās medicīnas asociācijas Ekselences centra akreditāciju PET/CT Philips Vereos iekārtai, kura jau kopš 2019.gada darbojas ARS Diagnostikas klīnikā .

EARL PET/CT akreditācija ir Eiropas kodolmedicīnas asociācijas iniciatīva, lai uzlabotu kodolmedicīnas praksi un sekmētu zinātniskās aktivitātes un klīniskos pētījumus. Šo akreditācijas programmu atbalsta Eiropas vēža pētījumu un ārstēšanas organizācija (EORTC). Tā ir ekspertu atzīts neatkarīgs kvalitātes kontroles un nodrošinājuma rīks, kas harmonizē PET/CT rekonstrukcijas un interpretāciju, samazinot atšķirības, lai iegūtie dati būtu salīdzināmi starp medicīnas iestādēm, tajā skaitā starptautiski. Tā ietver metodoloģijas standartizāciju, ieskaitot pacientu sagatavošanu, attēlu iegūšanu, attēlu apstrādi un analīzi. Šāda akreditācija ir būtiska gan ikdienas darba kvalitātes nodrošināšanai, gan lai atbilstu starptautisku daudzcentru klīnisko pētījumu prasībām.

ARS Kodolmedicīnas klīnikas atklāšanas pasākumā telekonferencē mūs sveica Eiropas Kodolmedicīnas asociācijas prezidents Prof. Rudi Dierckx, kurš ar lepnumu paziņoja, ka ARS Kodolmedicīnas klīnika ir pasaules līmeņa atzīts centrs, jo mums ir Eiropas Kodolmedicīnas asociācijas kvalitātes sertifikāts – PET Ekselences centra sertifikāts, kuru ieguvām 2022. gadā. Tas apstiprina mūsu varēšanu un darba kvalitāti. Mūs augsti vērtē arī Starptautiskā Atomenerģijas aģentūra, – mēs esam iesaistīti vairākos klīniskos pētījumos un veicam pētniecību kopā ar citām attīstītajām valstīm, jo mēs varam piedāvāt datus, kas palīdzēs uzlabot pacientu izmeklējumu kvalitāti ne tikai Latvijā, bet arī pasaules mērogā.

Lepojamies un no sirds apsveicam mūsu izcilo PET/CT ārstu – radiologu, medicīnas fiziķu, radiograferu u.c. speciālistu komandas darbu!
Tas nebūtu iespējams bez jūsu ieguldītā darba!