Piesakies vizītei: + 371 67 201 007 vai elektroniski aaa Seko ARS

Medicīnas centram ARS 36

Janvārī Medicīnas centrs ARS svin savu 36 gadu jubileju!

Mums patiešām ir par ko lepoties un cerīgi raudzīties nākotnē.

ARS pirmsākumi meklējami tālajā 1988. gadā, kad mūsu valdes priekšsēdētājs Māris Andersons un vēl četri pieredzes bagāti ārsti vēlējās izveidot savu privātpraksi, kur ārpus slimnīcas telpām varētu konsultēt pacientus, lai veltītu viņu veselībai vairāk laika un uzmanības. Kopš tā laika Māra Andersona dzīve ir kļuvusi par sinonīmu Medicīnas sabiedrībai ARS, kurā strādājot, viņš pavada darba dienas un brīvdienas. Ideja izrādījās ļoti veiksmīga un Medicīnas centrs ARS pacientu vērtību skalā ātri izveidojās par stabilu līderi. Piesaistot labākos Latvijas ārstus un medicīniskās aprūpes speciālistus, nemitīgi paplašinot jaunāko medicīnisko tehnoloģiju klāstu, šo gadu laikā esam izveidojuši vairākas augsta līmeņa filiāles – ARS Diagnostikas klīniku, ARS Rehabilitācijas centru un ARS Kodolmedicīnas klīniku, kur nodrošinām augstas kvalitātes diagnostiskos izmeklējumus, un personalizētas ārstēšanas iespējas.

Šajā gadā esam apņēmības pilni īstenot mūsu ilgi loloto ieceri – atvērt modernu daudzprofilu privāto slimnīcu Grīziņkalnā, kurā nodrošināsim mūsdienīgu un kvalitatīvu medicīnas aprūpi, gan diagnostikā, gan ārstēšanā. Tas ir bijis liels izaicinājums restaurēt un iekārtot veco Sarkanā krusta slimnīcas ēku, lai, apvienojot šajos gados uzkrāto pieredzi ar izcilu ārstu komandu un jaunākajām premium klases medicīniskajām iekārtām, izveidotu īpašu vietu, kur labi jutīsies gan pacienti, gan medicīniskās aprūpes speciālisti.

Trīs lietas – labas lietas, tā vēsta latviešu sakāmvārds. 3 +6 = 9. Mums šogad labās lietas trīskāršojas. Tas ir kā simbols veiksmei turpmāk!