Piesakies vizītei: + 371 67 201 007 vai elektroniski aaa Seko ARS

ARS Traumpunkts un Rentgena nodaļa turpmāk strādās arī sesdienās: 8:00 – 14:00

Informējam, ka Medicīnas centra ARS Traumpunkts un Rentgena nodaļa no 2024. gada janvāra darbu ir uzsācis arī sestdienās no pl. 8:00 – 14:00.

Traumpunts piedāvā pirmo palīdzību un ārstniecību jebkuru traumu gadījumā pacientiem, kas vecāki par 18 gadiem:

  • darba dienās: 8:00 – 17:00
  • sestdienās: 8:00 – 14:00
  • svētdienās – BRĪVS.

Katru sestdienu Medicīnas centra ARS Traumpunktā no pl. 8:30 līdz 14:00 konsultē traumatologs – ortopēds Dr. Edgars Ginevičs, kurš specializējas pēdas, pēdas locītavas traumu un ortopēdiskajā ķirurģijā:

  • akūtas traumas, to seku ārstēšana,
  • deģeneratīvu muskuloskelētālās sistēmas saslimšanu ārstēšana.

Nepieciešamības gadījumā Medicīnas centra  ARS Traumpunktā tiek nodrošināta ne tikai pirmā palīdzība traumu gadījumā – kaulu lūzumi, mežģījumi vai cita rakstura audu bojājumi. Pacienti var griezties pēc palīdzības, ja ir nepieciešama brūces pārsiešana, iekodis suns, piesūkusies ērce, vai citās nepatīkamās situācijās.

Vajadzības gadījumā pacientam tiek veikti rentgena izmeklējumi vai nozīmēti magnētiskās rezonanses izmeklējumi, datortomogrāfija, ultrasonogrāfija, kā arī citus nepieciešamos izmeklējumus.

Atjaunojot diagnostisko tehnoloģisko aprīkojumu, 2023.gada decembrī Medicīnas centrs ARS ir iegādājies un uzstādījis ražotāja „Siemens Healthcare” jaunāko un mūsdienīgo digitālā rentgena iekārtu “Siemens Multix Impact” ar diviem detektoriem, ar integrēto video kameru attēlu centrēšanai, kas nodrošina izcilu attēlu kvalitāti.

Traumpunkta cenrādis

Sadarbojamies ar visām apdrošināšanas kompānijām.

Medicīnas centra ARS
Skolas iela 5, Rīga
Traumpunkta reģistratūras tālrunis: 67 201 016