Piesakies vizītei: + 371 67 201 007 vai elektroniski aaa Seko ARS

20% atlaide lāzerprocedūrām ar MonaLisa Touch® – sievišķīgam komfortam un labsajūtai

Saudzīga maksts atjaunināšana ar lāzerprocedūrām MonaLisa Touch® 

Ir radītas jaunas un iepriekš nebijušas iespējas intīmās dzīves kvalitātes uzlabošanai. Ja sieviete nav apmierināta ar savas intīmās zonas izskatu vai sajūtām, ieteicams meklēt ginekologu, kam ir pieredze šajā jomā. Ārsts konsultācijā izvērtē intīmās zonas anatomisko stāvokli, uzklausa sievietes vēlmes un iesaka individuāli piemērotāko risinājumu, lai iegūtu labāko rezultātu. Iespējas ir vairākas.

Līdz 31.martam piedāvājam 20% atlaidi ginekoloģiskām lāzerprocedūrām ar MonaLisa Touch® 

Izmantojot Itālijas medicīnisko iekārtu ražotāja DEKA frakcionētā lāzera metodi MonaLisaTouch@ ir iespējams veikt maksts gļotādas atjaunināšanu. Tā ir pasaulē ļoti atzinīgi novērtēta metode, jo ar tās palīdzību bez ķirurģiskas iejaukšanās var novērst un ārstēt maksts atslābumu un tās radītos blakusefektus, kas traucē ļoti daudzām sievietēm pēc dzemdībām un menopauzē. Tā kalpo kā alternatīva hormonu aizvietojošai terapijai, lai novērstu menopauzes simptomus.

Zināšanai: pēcdzemdību periodā, premenopauzē un menopauzē strauji samazinās estrogēnu līmenis asinīs, tāpēc maksts gļotādā rodas izmaiņas: tā kļūst sausāka, plānāka un zaudē tonusu. Tas rada sāpīgu dzimumaktu, sausuma sajūtu makstī, var būt arī urīna nesaturēšana fiziskas slodzes laikā, arī klepojot un šķaudot.

MonaLisa Touch® procedūra nav sāpīga, tai nav vajadzīga anestēzija, tā ilgst dažas minūtes. Procedūru veic ambulatori, pēc tās tūdaļ var atgriezties ikdienas gaitās.

MonaLisa Touch®  – sievišķīgam komfortam un labsajūtai

Rezultāts:

  • bez ķirurģiskas iejaukšanās novērš un ārstē pēc dzemdībām un menopauzē estrogēnu radīto maksts atslābumu, gļotādas sausumu un tonusa zudumu
  • mazina urīna nesaturēšanu fiziskas slodzes laikā (piem., sportojot, smejoties, klepojot, vai šķaudot)
  • aktivizē apasiņošanu maksts gļotādā un šūnu funkcijas, stimulē kolagēna veidošanos, atjauno maksts gļotādu, tvirtumu
  • uzlabo ārējo dzimumorgānu izskatu un seksuālās dzīves kvalitāti.

leteicams 3 procedūru kurss, tad efekts saglabājas apmēram 2-3 gadus. Pēc procedūras nav jālieto nekādi medikamenti.

Svarīgi: pēc lāzerprocedūrām jāievēro ārsta norādījumi par higiēnu, dzīvesveidu un īsto brīdi, kad drīkst atsākt fiziskās aktivitātes un intīmās attiecības.

Lāzerprocedūras veic ginekoloģe ar lielu pieredzi operatīvajā un estētiskajā ginekoloģijā Daiga BARANOVSKA.

Medicīnas centrs ARS
Skolas iela 5, Rīga
Tel. (+ 371) 67 201 007