Piesakies vizītei: + 371 67 201 007 vai elektroniski aaa Seko ARS

Magnētiskā rezonanse bērniem

Medicīnas centrā ARS īpašu uzmanību veltām bērnu veselībai. Absolūts jaunums ir digitāls magnētiskās rezonanses izmeklējums, ko veicam arī bērniem, sākot no 8 gadu vecuma.

Mūsu jaunajā ARS Diagnostikas klīnikā tiek veikta augstas precizitātes diagnostika ar pirmo pilnībā digitālo magnētiskās rezonanses iekārtu Philips Ingenia 3,0T ar 3 teslu magnētiskā lauka stiprumu.

Digitāla precizitāte

Jaunā magnētiskās rezonanses iekārta Philips Ingenia 3,0T, salīdzinot ar citām Latvijā pieejamām magnētiskās rezonanses diagnostikas iekārtām, ir vienīgā Premium klases digitāla 3 teslu iekārta, kas spēj nodrošināt ātru ļoti augstas izšķirtspējas izmeklējumu. Iegūto digitālo attēlu kvalitāte ir ievērojami precīzāka, – tas būtiski palīdz skaidri noteikt diagnozi.
Magnētiskā rezonanse bērniem

Izmeklējumu iespējas

Ar Philips Ingenia 3,0T var veikt izmeklējumus:

  • galvas un muguras smadzenēm,
  • vēdera dobuma un iegurņa orgāniem,
  • kaulu, locītavu un muskuļu sistēmai,
  • acīm, ausīs,
  • sirds un asinsvadu sistēmām u.c.

MR iekārtai PHILIPS Ingenia 3,0T  ir pieejama īpaša programma holesteatomu (vidusauss iekaisuma komplikāciju) diagnostikai.

Izmeklējuma laikā nav nepieciešama narkoze!

Magnētiskās rezonanses iekārtai Philips Ingenia 3,0T ir palielināts gentrija – magnētiskā lauka cilindra atvērums, kur izmeklējuma laikā tiek noguldīts pacients. Plašais atvērums atvieglo izmeklējumu, ja sāpju dēļ ir ierobežotas kustības un ir grūti nogulties standarta projekcijās. Iekārta ļauj pielāgot pacientam ērtākas pozīcijas.

Izmeklējuma laikā akustiskā trokšņa līmenis ir samazināts vairāk nekā par 80%.

Modernā iekārta ir papildus aprīkota ar Ambient Experience sistēmu – izmeklējuma laikā skan nomierinoša mūzika, ko papildina gaismu spēles,  ir iespēja skatīties paša izvēlētu multiplikācijas filmu. Izklaidējošā vide pacientam mazina trauksmes sajūtu, ļauj justies komfortabli un šķietami saīsina izmeklējuma laiku.

ZINĀŠANAI !

Magnētiskā rezonanse ir viena no precīzākajām un informatīvākajām diagnostikas metodēm, kas, nekaitējot organismam, ar magnētiskā lauka un radioviļņu palīdzību viena izmeklējuma laikā palīdz iegūt kvalitatīvus visa ķermeņa un orgānu šķērsgriezuma attēlus trīs plaknēs.

NODERĪGA INFORMĀCIJA

 MR izmeklējumu nedrīkst veikt cilvēkiem, kuriem ķermenī ir ievietoti kardiostimulatori, neirostimulatori, dažādi metāla (izņemot titāna) implanti vai atsevišķi metāla svešķermeņi, piemēram, iekšējās auss implanti, mākslīgās vārstules u.c.

Svarīgi: izmeklējumam ir nepieciešams ārsta speciālista norīkojums.

Piedāvājam gan maksas, gan valsts programmas (kvotu) ietvaros apmaksātus izmeklējumus.

Izmeklējumus veic:

Magnētiskās rezonanses izmeklējumus bērniem veic jaunajā Medicīnas centra ARS filiālē ARS Diagnostikas klīnika

  • adrese – Jāņa Asara ielā 3, Rīga, LV-1009
  • Magnētiskās rezonanses reģistratūras tālrunis: +371 67 201 088